Oldalak

2017. január 1., vasárnap

Shut Up Flower Boy Band






 Részek száma: 16 (kb.45 perc/rész)

 Tartalom: Az Eye Candy egy hat tagú fiú banda , akik szabad idejükben a bajkeverés mellett zenélnek is.Az ő iskolájuk a környék legrosszabbja , ezért be is zárnak.A hat fiút egy iskolába helyezik át , viszont az a hely sokkalta előkelőbb. Kitűnnek a tömegből , hiszen oda csupa gazdag gyerek jár.Közben a banda "vezetője" megtalálja múzsáját , aki miatt ihlete támad dalokat írni. Ezután konfliktusba keverednek a múzsa udvarlójával , és bandájával. Ennek következtében a vezető , Byungsoo meghal.Nem sokkal utána derül ki , hogy benevezett egy rockbanda verseny
re , még halála előtt. A fiúk azon vannak hogy megnyerjék , de az élet nekik sem kedvez.










(Fő) Szereplők:


  • Joo Byunghee (Lee Minki) :





Nem sokáig láthatjuk a sorozatban.Alapvetően őrülten viselkedik , és ha szerettei bajba kerülnek , megvédi.Múzsája gyorsan a szívéhez nő , viszont a lány udvarlója kevésbé.Végig néztem volna hogy mit alkot a sorozat végén.Lee Minki alakítása viszont tetszett. Tökéletesen eljátszotta azt , mintha valóban nem lenne neki minden rendben. Ebben a pár részben nagyon a szívemhez nőtt a szerepe.







Most:










  • Kwon Jihyuk (Sungjoon):



Ő veszi át a vezető szerepet a bandában.Az elején nem bírtam annyira , hiszen a barátja halála után SooAh-t hibáztatja érte. Szép lassan persze bele szeret a lányba , és nem csak barátai előtt tagadja le , hanem magának is. De az érzéseinek nem tud gátat szabni ezért végül megcsókolja , de ezután sem kezeli túl jól a dolgokat. Nem egy romantikus alkat.
















2015 - ben :


(Jobb oldali)











  • Im SooAh (Jo BoA) :



Egyik kedvenc karakterem. Az apja börtönben ül , így magát kell eltartania, és dolgoznia. Az egykor gazdag lányból szegény lett , és próbálja titkolni.Persze Seunghoon próbál róla gondoskodni , de ő se tud a lány szegénységéről. Ám mikor megtudja minden erejével próbálja támogatni. Byunghee és közte nem éreztem azt a "tüzet" amit vele és Jihyuknál éreztem. Látszott rajta hogy ő maga sem érti a fiút , még is szereti , és sajnálja Seunghoont , hogy megbántotta, de csak barát ként néz rá.








Most:
















  • Seo Kyungjong (Kim Minsuk) :



Ő az anyuci kicsi fia. Sokszor jókor szólal meg ,és bár szereti anyukáját , mégis próbál közben felnőni.Ennek persze anyja nem örül. Mikor már úgy néz ki vége a hírnevüknek haza viszi anyja , és segítenie kell neki a piacon halat árulni. Ám a fiú megszökik , és újra a bandával lesz.






Most:








  • Kim Hajin (Yoo Minkyu) :



Hajin egy veszekedős fajta. Sokszor szeret hülyülni , és nagyon szerelmes.Mikor beleszeret Lim Kimbe nem veszi észre , hogy igazából nem is tekint rá férfi ként. És amikor ez kiderül , nagyon mérges lesz.




















2014:








  • Lee Hyunsoo ( Kim Myungsoo ,azaz INFINITE L ) :



Be kell vallani , hogy Myungsoonak igen is jól áll ez a rossz fiú szerep. Nagyon szereti a húgát , és mikor végre idol lesz ,  a kislány súlyos beteg lesz , és műtétre szorul.Ezt persze senkinek se mondja el. Illetve a híres Lim Kim közelít felé , mikor egy véletlen baleset során elüti a sofőrje.Addig unszolja a lány , míg duettet nem énekel vele ,  de a fiú így is elutasító. Egy idő után viszont megtörik , és elkezd mélyebben beszélgetni a lánnyal.Az éneklést és a gitározást nagyon komolyan veszi. Mikor látható volt hogy az Eye Candy befuccsol , Jihyuk összeveszett csak azért L-el hogymegharagudjon , és egyedül folytassa tovább.




Most:








  • Yoo Seunghoon ( Jeong Euichul):



Ő az iskola menő gyereke.Gyerekkori barátjával , Sooahval még is kedves , és megértő.Elég láthatóan udvarol , természetesen csak a lánynak nem esik le.Mikor Jihyuk bejön a képbe , egyre idegesebb lesz , hiszen érzi , hogy a lány jobban szereti. Egyre több konfliktusuk lesz , ami  ki tudja mihez vezet....



















Dalok: 




Vélemény: Ez volt az első doramám.Az első pár részen nagyon meghatódtam , pedig tudniillik nem vagyok az a sírós fajta. Úgy szívemhez nőtt Byunghee karaktere , hogy azt hittem be is fejezem azzal , hogy meghalt.De össze szedtem magam , és két nap alatt megnéztem az összes részt.Először nagyon idegesített Jihyuk együgyű viselkedése, kezdtem megkedvelni.Ez a dráma inkább eseménnyel dús , mint romantikus , és bár egy két poént ellőttek , hiányoltam a humort.



10/8- TÖBB ROMANTIKÁT JIHYUK!! :3







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése