Oldalak

2017. január 11., szerda

Pinocchio

Pinocchio






Részek száma: 20 ( 1 rész kb. 1 óra)


Rövid tartalom: Ki Hamyung apja aki tűzoltó meghal egy balesetben , ahol sok más társa is meg halt. Mivel úgy hiszik , ez a baleset mind az apja hibája volt , kiközösítik a családját , így az anyja  leveti magát Hamyunggal együtt a tengerbe , az anyja meghal , viszont a fiú túl éli , és egy idős férfi veszi szárnyai alá. A Bátyja erről mit sem tudva. Úgy hiszi , hogy meghalt az öccse. Erről a találkozásról , és HaMyung szerelméről szól a dráma. A Pinocchio szindróma egy olyan "betegség" hogy az ember ha hazudik , csuklik.




(Fő) Szereplők:







Titkokkal teli fiúról van szó , aki egy szép napon szerelmes lesz. De nem is akár kibe.Gyerekkori barátja álmát megvalósítja , ha már ő nem teheti ezt meg. Később kiderül , hogy még is képes lesz rá, így vetélytársak lesznek.













  • Choi In Ha ( Park Shinhye)
Álma , hogy riporter legyen , ami merész döntés , mivel ő egy pinokkió. És a híradásban nem csak igaz dolgok fordulnak elő. Később hasznát veszik az arcát egy reklámban hogy bebizonyítsák , hogy ők bizony igazat mondanak.











  • Seo Bum Jo ( Kim Youngkwang)


Ő az ellenfél   Dalpo szemében , a gazdag , és sármos barát , aki minden csávából kihúz. Egy idő után lemond a lányról , de nem képes elfelejteni.










Dalok:


















Vélemény: Eleinte nem kedveltem Inha-t , de ahogy kezdett közelebb kerülni Dalpohoz , egyre jobban megkedveltem.A vége tényleg szuper lett! Egy csomó úgymond váratlan dolog. Meglepett a hajpántos fickó , és a kamerás kapcsolata, de megnézném hogy folytatódik Yooare , és a főnöke kapcsolata.




10/10 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése