Oldalak

2017. január 1., vasárnap

I Hear your Voice



Részek száma: 18 (1 rész kb.1óra)



Rövid tartalom : Park So Ha kiskora óta tud olvasni az emberek gondolataiban.Apját egy autóbalesetben elvesztette , aminek ő is részese volt.De nem ebbe halt bele az apja. Aki elütötte őket , megölte őt , egy csődarabbal.A fiú életben maradása egy kislánynak köszönhető , aki lefényképezte a férfit, és amíg a lányra figyelt el tudott menekülni.Később  a tárgyalásra bement a tárgyalásra , annak ellenére , hogy megfenyegették ő tanúskodott.Börtönbe zárták Joonkookot , de  megígérte , ha kikerül a börtönből megöli a lányt.Később találkoznak egymással , és Soha minden áron meg akarja védeni a lányt. De ebből lesz még más is..




(Fő) Szereplők :


Soha szerepe megtetszett nekem. Minden áron védelmezni szeretné a lányt , aki egykor megmentette. Az adósának érzi magát. Erős , és kora ellenére éretten viselkedik.Látszólag a kortársai közt nem érzi olyan jól magát , ahogy Hyesung közelében.Ez is érettségét mutatja ki.Jongsuk pedig tökéletesen eljátszotta ezt a szerepet.















Az ő szerepe sokak számára unszimpatikus lehet. Úgy tesz mintha nem lenne szüksége segítségre, pedig néha jól esne.Sokszor faragatlan , de ez általában komikus jelleggel végződik.Először tartózkodik Soha-tól , de egy idő után el kezd kötődni hozzá.Erre is csak azt tudom mondani , hogy csodás alakítást láthattunk Boyoung színésznőtől.














  • Seo Do Youn ( Lee Dahee)

Először egy ellenséges szereplőként ismerjük meg , aki Hyesung vetélytársa. Viszont a későbbiekben kiderül egy nagy titok , ami megváltoztatja az életét.Ne ítéljük el elhamarkodottan ! :D









  • Min Joonkook(Jung Woongin)


Ő a sorozat fekete báránya.Próbálja elhitetni másokkal , hogy megváltozott , de ígéretét minden képpen be szeretné tartani...











  • Cha Kwan Woo (Yoon Sanghyun)

Nagyon nem tetszik a szerepe. Túlságosan optimista , és Papucs szerepe van.Úgy megy Hyesung ügyvédnő után , mint aki el akarja érni , hogy mindenki szeresse.









Dalok:
Various Artist - I hear your Voice


Vélemény:Itt ismertem , és zúgtam bele Lee Jongsukba.Mai napig ő a kedvenc színészem. Boyoungnak tényleg hatalmas gratuláció ,amiért ilyen hitelesen elő tudta adni a nehezen kaphatót.Az egész sorozat tetszett , tetszett a humor , a szerelem , és az akció keveredése. 



10/10 - Végre egy olyan dráma , ahol jó a humor , van akció , és szerelmi szálak is alakulnak.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése